Bent u op zoek naar een UITDAGENDE JOB in een DYNAMISCHE en INNOVATIEVE OMGEVING?
U staat op het punt om de PERFECT MATCH te vinden!
 
Onze diensten worden gedreven door kwaliteit, innovatie en digitalisering. Zo biedt Bopro de ultieme oplossing voor elke vastgoeduitdaging.
Dankzij onze HOLISTISCHE AANPAK zetten we de ambities, doelstellingen en uitdagingen van onze klanten in een breder, toekomstgericht perspectief.
 
Binnen elk vastgoedproject streven we naar een OPTIMALE BALANS TUSSEN MENS, PLANEET, WELVAART, VREDE EN SAMENWERKINGEN.
 
Zo maken we van vastgoedprojecten, verantwoorde en duurzame ontwikkelingen waar toekomstige generaties zullen wonen, werken en leven.
 
ZIN OM BIJ TE DRAGEN AAN BETERE PLEKKEN VOOR DE KOMENDE GENERATIES?
 
Lees dan snel verder!

http://www.bopro.be

Op zoek naar een Project Manager

Samen met je team sta je als Project Manager in voor het volledige beheer van complexe bouw- en vastgoedprojecten:

 • Het organiseren en coördineren van het studieteam

 • Het opmaken van het bouwprogramma in samenspraak met de bouwheer

 • Het opmaken van de studie- en uitvoeringsplanning in samenspraak met alle leden van het projectteam

 • Het selecteren, aansturen en coördineren van leveranciers en aannemers

 • Het permanent beheren van de planning, het budget en de kwaliteit van de werken

 • Het naleven van de doelstellingen qua duurzaamheid

 • Het leiden van de werfvergaderingen

 • Het administratief beheer van de uitvoering van de werken

 
Je fungeert als tussenpersoon tussen de klant en de leveranciers/aannemers. Je communiceert doelgericht en je rapporteert aan de verschillende stakeholders op het project.
Je realiseert de doelstellingen van de klant zowel op het vlak van budget, timing en kwaliteit als op het vlak van duurzaamheid. Je bent het directe aanspreekpunt van de klant.
 
Je staat in voor de coördinatie, supervisie en aansturing van het interne en externe projectteam.
Je waakt over de productiviteit van je projecten.
 
Intern sta je ook in voor de business rapportering en budgettaire opvolging met betrekking tot de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent bouwkundig ingenieur, architect of vergelijkbaar en hebt een sterke interesse in de bouw- of vastgoedwereld. Je hebt al goede werkervaring als projectmanager in deze rol of je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de bouw- of vastgoedsector.

 • Voor jou is duurzaamheid meer dan "een modewoord" en je identificeert je sterk met deze visie.

 • Je hebt zin voor initiatief, kunt werken volgens prioriteiten en planning. Je bent ondernemend en communicatief vaardig. U bent een teamspeler.

 • Verantwoordelijkheidszin, stressbestendigheid, flexibiliteit en autonomie zijn kwaliteiten die jouw profiel onderscheiden.

 • Aangezien we projecten over het hele land hebben, is meertaligheid een troef.  NL/FR/E (mondeling en schriftelijk)

Wat bieden wij jou aan?

Bij Bopro (Sustainable Investments) werk je in een ambitieuze en gedreven organisatie die een duurzaam verschil in de Real Estate en gebiedsontwikkeling sector maakt en wil maken. Om dit te realiseren begrijpen we dat voortdurend investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en kennis deel uitmaakt van ons succesverhaal. Dit doen we via opleidingen, momenten van intensieve uitwisseling van kennis en ervaring (praktijkgroepen, team events, ‘shaping-the-future’-academy, #strongertogether communicatieplatform, etc.), en een optimale inzet van persoonlijke interesses en vaardigheden.

Daarnaast bieden wij ruimte en flexibiliteit in je werkorganisatie, naast een connecterend kantoornetwerk in Gent, Mechelen, Brussel en Parijs. Zelf proberen wij ons zo duurzaam mogelijk te verplaatsen. Ons wagenpark is volledig elektrisch, elke medewerker krijgt een professionele vouwfiets en verplaatsingen via openbaar vervoer worden vergoed.

Het verloningspakket is marktconform én intern fair. Er wordt rekening gehouden met jouw competenties en ervaring.

Mogen wij jou straks verwelkomen bij ons #strongertogether team?

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier