Sustainability Assessor & Advisor in Real Estate

Bent u op zoek naar een UITDAGENDE JOB in een DYNAMISCHE en INNOVATIEVE OMGEVING?
U staat op het punt om de PERFECT MATCH te vinden!
 
Onze diensten worden gedreven door kwaliteit, innovatie en digitalisering. Zo biedt Bopro de ultieme oplossing voor elke vastgoeduitdaging.
Dankzij onze HOLISTISCHE AANPAK zetten we de ambities, doelstellingen en uitdagingen van onze klanten in een breder, toekomstgericht perspectief.
 
Binnen elk vastgoedproject streven we naar een OPTIMALE BALANS TUSSEN MENS, PLANEET, WELVAART, VREDE EN SAMENWERKINGEN.
 
Zo maken we van vastgoedprojecten, verantwoorde en duurzame ontwikkelingen waar toekomstige generaties zullen wonen, werken en leven.
 
ZIN OM BIJ TE DRAGEN AAN BETERE PLEKKEN VOOR DE KOMENDE GENERATIES?
 
Lees dan snel verder!

http://www.bopro.be

Sustainability Assessor & Advisor in Real Estate

Als Sustainability Assessor and Adviser analyseer, evalueer en adviseer je de bouwheer of -vrouw, onze klant, in alle duurzaamheidsaspecten van hun vastgoed- en/of gebiedsontwikkelingsproject(en).

Dit op basis van verschillende assessment tools en methodes (zoals BREEAM, WELL, DGNB, HQE of LEED).

De verantwoordelijkheden zijn:

 • Je begeleidt de klant in het tijdige en succesvolle bouwtechnische assessment en in de certificering van het gebouw of het gebied; dit in de ontwerp-, constructie- en renovatie fase.

 • Je adviseert de ontwerp- en bouwteams met betrekking tot de duurzame maatregelen, studies en informatie die ze moeten aanleveren, door middel van presentaties, workshops of andere.

 • Je haalt maximale waarde uit de investering door een optimale toepassing van de assessment tools en methodes voor de bouwheer/vrouw.

 • Je brengt de verschillende projectstappen in kaart en je beheert deze in overeenstemming met de gekozen certificeringstandaard.

 • Je verzamelt relevante informatie via bevragingen, regelmatige gesprekken met relevante stakeholders, woont relevante projectvergaderingen bij, bezoekt werven, enz.

 • Je aligneert en rapporteert over de vordering en de uitkomsten van de assessments, reikt advies aan en brengt voorstellen tot verbeteringen indien nodig.

 • je schrijft een assessment rapport en coördineert de communicatie met het betrokken certificeringsinstituut (bvb. BRE Global Ltd voor BREEAM).

 • In kaart brengen, beheren en rapporteren van de CO2 emissies van een gebouw in exploitatie+ uitwerken van een verbeterplan om de CO2 emissies te verminderen.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een hoger onderwijs diploma.

 • Je hebt interesse in vastgoed en duurzaamheid en je wil je kennis en competenties inzetten om onze bebouwde wereld en ruimte beter te maken, met als doel een positieve bijdrage te leveren voor een klimaatneutraal Europa.

 • Je werkt samen met onze consultants en experten inzake vastgoed en duurzaamheid.

 • Ben je reeds gecertifieerd in één of meerdere tools? Dan is dat mooi meegenomen. Indien niet, dan nemen we jou mee in een opleidings- en certificatietraject.

 • Eerst en vooral vind je de uitdaging in het nauwkeurig en gedisciplineerd begeleiden en uitvoeren van de verschillende stappen in een assessment proces.

 • Je bent een trekker die graag samen met anderen en via overleg vooruitgang boekt. Je hebt ervaring in het voorbereiden, leiden en opvolgen van vergaderingen. Je geeft advies waar nodig.

 • Je werkt graag in een internationaal team en onderhoud goede relaties met ons team in Parijs.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend in twee talen NL en EN, of NL en FR, en begrijpt de derde taal (respectievelijk FR en NL).

Wat bieden wij jou aan?

Bij Bopro werk je in een ambitieuze en gedreven organisatie die een duurzaam verschil maakt en wil maken in de vastgoed- en gebiedsontwikkelingssector. Om dit te bereiken begrijpen we dat continue investeringen in de ontwikkeling van onze medewerkers en in kennisdeling, deel uitmaken van ons succesverhaal. Dit doen we door middel van opleidingen, momenten van intensieve uitwisseling van kennis en ervaring (praktijkgroepen, team events, shaping-the-future'-academy, #strongertogether communicatieplatform, etc.), en optimaal inzetten op persoonlijke interesses en vaardigheden.

Daarnaast bieden we ruimte en flexibiliteit in je werkorganisatie, naast een verbindend kantorennetwerk in Gent, Mechelen, Brussel en Parijs. We proberen zo duurzaam mogelijk te bewegen. Ons wagenpark is volledig elektrisch, iedere medewerker krijgt een professionele vouwfiets en ritten met het openbaar vervoer worden vergoed.

Het beloningspakket is marktconform en intern eerlijk. Er wordt rekening gehouden met uw competenties en ervaring.

Kunnen we je later welkom heten in ons #strongertogether team?

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier